سفیر ایران در مسکو: پزشکیان برنامه‌ای برای سفر به روسیه ندارد تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد
سرلشکر جعفری گفت:

عزم جدی مبارزه با فساد در قوه قضاییه

مسئول قرارگاه فرهنگی اجتماعی حضرت بقیه الله(عج) تاکید کرد: امروز عزم جدی برای مبارزه با فساد با کمک مردم در قوه قضاییه شکل گرفته است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۲ - ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 16
کد خبر: ۴۳۰۶۶

به گزارش راهبرد معاصر،  سردار سرلشکر محمدعلی جعفری مسئول قرارگاه فرهنگی اجتماعی حضرت بقیه الله(عج) در دیدار با معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: ماهیت قرارگاه بقیه‌الله بسترسازی حضور، ساماندهی و تکثیر ظرفیت‌های خودجوش مردمی در رفع چالشهای فرهنگی و اجتماعی جامعه است. تجربه ثابت کرده، هرکجا کشور دچار بحران شد و مردم درست و به موقع به صحنه آمدند با سرعت بیشتری از بحران عبور کردیم.

 

وی ادامه داد: اگر از همین دریچه به جنگ و رفع  فتنه‌ها در دهه‌های گذشته و محرومیت‌زدایی و کمکرسانی در بحران‌هایی مثل سیل و زلزله نگاه کنیم به اهمیت نقش مردم در رفع تهدیدها بهتر پی می‌بریم.

 

سرلشکر جعفری افزود: مبارزه و مقابله با فساد هم محقق نمی‌شود مگر با اتکا به ظرفیت‌های مردمی؛ و اصلا انبیا الهی آمدند که مردم را هدایت کنند  تا خودشان قیام به قسط و عدالت بکنند.

 

مسئول قرارگاه فرهنگی اجتماعی حضرت بقیه الله(عج) تاکید کرد: امروز هم که عزم جدی برای مبارزه با فساد با کمک مردم در قوه قضاییه شکل گرفته است، این قرارگاه آمادگی دارد تمام ظرفیت خود را برای تعامل گروه‌های اطلاعات مردمی با قوه قضاییه در سطح کشور در راستای کاهش مفاسد و تلاش در رسیدن به عدالت اجتماعی به کار بگیرد.

 

محمدباقر الفت معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه هم ضمن تشریح تمهیدات صورت گرفته در قوه قضاییه از گذشته تاکنون علی‌الخصوص پس از صدور دستورالعمل تعامل نهادهای مردمی با قوه قضاییه، نسبت به همکاری و هم افزایی با قرارگاه فرهنگی-اجتماعی بقیه الله(عج) تاکید و ابراز خرسندی کرد.

 

طی این دیدار راهکارهای ایجاد و حمایت و تقویت هسته های مستقل مطالبه‌گری و اطلاعات مردمی مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار