انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟
سرلشکر جعفری گفت:

عزم جدی مبارزه با فساد در قوه قضاییه

عزم جدی مبارزه با فساد در قوه قضاییه مسئول قرارگاه فرهنگی اجتماعی حضرت بقیه الله(عج) تاکید کرد: امروز عزم جدی برای مبارزه با فساد با کمک مردم در قوه قضاییه شکل گرفته است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۲ - ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 16
کد خبر: ۴۳۰۶۶

به گزارش راهبرد معاصر،  سردار سرلشکر محمدعلی جعفری مسئول قرارگاه فرهنگی اجتماعی حضرت بقیه الله(عج) در دیدار با معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: ماهیت قرارگاه بقیه‌الله بسترسازی حضور، ساماندهی و تکثیر ظرفیت‌های خودجوش مردمی در رفع چالشهای فرهنگی و اجتماعی جامعه است. تجربه ثابت کرده، هرکجا کشور دچار بحران شد و مردم درست و به موقع به صحنه آمدند با سرعت بیشتری از بحران عبور کردیم.

 

وی ادامه داد: اگر از همین دریچه به جنگ و رفع  فتنه‌ها در دهه‌های گذشته و محرومیت‌زدایی و کمکرسانی در بحران‌هایی مثل سیل و زلزله نگاه کنیم به اهمیت نقش مردم در رفع تهدیدها بهتر پی می‌بریم.

 

سرلشکر جعفری افزود: مبارزه و مقابله با فساد هم محقق نمی‌شود مگر با اتکا به ظرفیت‌های مردمی؛ و اصلا انبیا الهی آمدند که مردم را هدایت کنند  تا خودشان قیام به قسط و عدالت بکنند.

 

مسئول قرارگاه فرهنگی اجتماعی حضرت بقیه الله(عج) تاکید کرد: امروز هم که عزم جدی برای مبارزه با فساد با کمک مردم در قوه قضاییه شکل گرفته است، این قرارگاه آمادگی دارد تمام ظرفیت خود را برای تعامل گروه‌های اطلاعات مردمی با قوه قضاییه در سطح کشور در راستای کاهش مفاسد و تلاش در رسیدن به عدالت اجتماعی به کار بگیرد.

 

محمدباقر الفت معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه هم ضمن تشریح تمهیدات صورت گرفته در قوه قضاییه از گذشته تاکنون علی‌الخصوص پس از صدور دستورالعمل تعامل نهادهای مردمی با قوه قضاییه، نسبت به همکاری و هم افزایی با قرارگاه فرهنگی-اجتماعی بقیه الله(عج) تاکید و ابراز خرسندی کرد.

 

طی این دیدار راهکارهای ایجاد و حمایت و تقویت هسته های مستقل مطالبه‌گری و اطلاعات مردمی مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

 

منبع: فارس

کلمات کلیدی: محمدعلی جعفری
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار